Fashion, New In, Tip

TIP: Ophørsudsalg i Carlings (Bruuns Galleri)

Desktop4

Idag skulle jeg hurtig et smut forbi Bruuns Galleri, for at købe den aller sidste gave. Tror aldrig jeg har været så hurtig færdig, men begyndte dog også i slut November. Synes alle gaverne er blevet ret gode i år, da jeg har gået uden job og kunne fokusere 100% på at julehygge og gøre ekstra meget ud af gaverne. Nå, men ihvertfald opdagede jeg at der var ophørsudsalg i butikken Carlings. Har aldrig rigtig handlet derinde, men til min store overraskelse havde de alle de gode bukse mærker: Levis, Dr Denim, Diesel, Lee osv. Der var 50% på ALT i butikken, så skulle lige have et par Dr Denim bukser med for kun 200 kr. Jeg sværger til deres bukser, det er de bedste bukser jeg nogensinde har haft 🙂

Jeg ved ikke hvornår butikken lukker, men det var virkelig mange forskellige mærker, størrelser og farver, både til mænd og kvinder. Så skynd jer ned i butikken og gør et godt kup!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar