Cravings, Food, Inspiration

MADPLAN UGE 51

Jeg har i denne uge valgt at lave en anderledes madplan – jeg fortsætter nemlig med at lave mad, jeg ikke har prøvet at lave før. Min største inspiration er selvfølgelig vanløseblues, hun er så dejlig kreativ. Billedet nedestående er lånt fra hendes blog, og er et billede af den rødbedesalat jeg skal starte ud med at lave 🙂

r_dbede_kik_rte_salat_med_mandel_appelsindressing_003

Mandag:
Rødbedesalat her og kirkærtebøffer her

Tirsdag:

Rodfrugtkroketter og blomskålssteaks, opskrift her

Onsdag:

Butter Chicken og blomkålsris (med kylling) lige her

Torsdag:

Hjemmelavet hummus, blomkålssalat (tilføjet oksekød) Inspiration lige her

Fredag:

Julefrokost. Måske traditionel, måske ikke 😉

Lørdag:

Vietnamiske forårsruller a la Emily Salomon

Jeg er spændt på om jeg kan være ligeså kreativ og god i et køkken, som de gode madbloggere. Jeg føler det er nogle gode valg af lidt vegetarisk og noget som K også gerne vil spise. Derudover er det godt at få noget sundt og lækkert før alt den fede julemad. Jeg håber i vil følge med i ugens løb 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Cathrine Brandt at

  Hej Isabella.
  Hvor er det dejligt, at du har lyst til at lave kikærtebøffer efter min opskrift 🙂
  Jeg håber, du bliver lige så vild med dem, som jeg er.

  God dag,
  Cathrine

 • advicefromisabella
  Svar advicefromisabella at

  Tusinde tak Cathrine, jeg er rigtig spændt på resultatet 🙂

 • Skriv en kommentar